2013. 02. 19.

Criss Angel igazi angyal

Criss Angel méltó a vezetéknevére | VegasDeluxe | 2013.02.18. | Robin Leach

Criss, mint tudvalévő, a dél-nevadai Make-A-Wish Foundation nevű gyermekalapítvány támogatója. Nem veri nagydobra, csendesen, a színfalak mögött, de nagyon lelkesen teszi a dolgát. Az alapítvány elnöke, Melissa Warren elmondása szerint:


"Criss Angel nemcsak a világ legjobb bűvésze, hanem a Make-A-Wish legnagylelkűbb támogatója a hírességek közül. Több, mint 40 kívánságot segített már valóra váltani. Soha nem mond nemet olyankor, amikor gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek kívánságának teljesítésére adódik lehetősége, és mindent megtesz. Ismert arról, hogy ehhez akár mentőt is küld a gyermekek számára -- olyan gyermekeknek, akik másképpen nem hagyhatnák el az otthonukat, mert ágyhoz vannak kötve. Egy haldokló tinédzser lánynak megadta a mobilszámát is, és minden nap beszéltek egymással, amíg a lány meg nem halt. A Make-A-Wish számára Criss egy igazi Angyal!"

Criss múlt héten vendégként tartott beszédet, és szenvedélyesen szólt a több, mint 400 vendéghez, hogy pénzt gyűjtsön és tájékoztatást nyújtson az alapítvánnyal kapcsolatban. Arról is beszélt, hogy mennyire igazságtalan, hogy más betegségekhez képest milyen kevés a pénz a gyermekrák-kutatásra annak ellenére, hogy a gyermekkori rák a listavezető a halálozási statisztikákban.
Három kis angyalkája -- Avery, Taylor és Natasha -- mellette volt a látogatása során és a színpadon is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése