2012. 12. 14.

Maraton a gyerekekért

A maratonfutó, korábban Cirque du Soleil előadó Jesus "Half Animal" Villa megkezdi a 310 mérföldes (499 km), 10 napig tartó útját Las Vegasból Los Angelesbe - gólyalábakon. Ez egy Guinness rekordkísérlet lesz, tettével a Las Vegas-i Ronald McDonald házat kívánja támogatni. Pamela Anderson és Criss Angel baráti támogatásával indult el szombaton, 2012. december 8-án.

Criss: "Hihetetlenül elszánt, szenvedélyes és egy elképesztő atléta. Előadóként mindenki felett állt. Megbabonázott, ahogyan ezzé a 'Half Animal' (félig állat) karakterré vált. Ő egy energiagömb, mindig jobbá akar válni és csodálatos szíve van. Megvoltak a maga megpróbáltatásai és gyötrelmei az életében, és én itt akartam lenni, hogy támogassam a pozitív szemléletében és az életmódja megváltozásában, és ahogyan a jövőbe tekint és megpróbál a bemutatóival inspirálni másokat.
Pamela és én itt vagyunk, mert valaki olyasvalakit látunk, aki szenvedéllyel éli az életét és jobbá akar válni. Akár sikerül neki, akár nem, az én szememben már sikert aratott, mert jó úton jár és ez megérdemli az ember nagyrabecsülését és támogatását."

| Forrás | Még több kép itt látható | Video | Jesus valóban "félig állatként" 2006-ban a Mindfreak videoklipben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése