2012. 10. 31.

4 éves a BeLIEve


Ha Halloween, akkor BeLIEve születésnap :) Criss a KTNV-nek adott interjút szerdán. | A videó itt nézhető meg, sajnos nem lehet beágyazni. | Először homályos, legalábbis nálam, aztán éles lesz a kép.
A műsorvezető azzal kezdi, hogy a maga 40 illúziójával a BeLIEve többet tartalmaz minden más műsornál. Criss arról beszél, hogy még 6 év van hátra a szerződésből, és ebben a gazdasági helyzetben különösen komolyan veszik, hogy az emberek, akik jegyre költik a pénzüket, a lehető legjobb élményt kapják. Nem tud csak egyetlen kedvenc illúziót mondani, hiszen mindet a gyerekeinek érzi. Az előadás vicces, félelmetes, veszélyes, izgalmas - megpróbálja az embereket egy érzelmi hullámvasúton tartani. Mindenki talál benne olyat, ami érdekes a számára. Még soha nem maradt el egy előadás sem azért, mert Criss beteg volt, vagy sérült volt (karrierje során adott már elő betegen, sérülten, sérvvel is) - amikor az emberek Vegasba jönnek, és éppen a BeLIEve előadást választják, Criss nem akarja, hogy csalódjanak, hiszen sok pénzükbe került, hogy eljöjjenek. 110%-kot akar nyújtani amellett, hogy imád előadni. 

Gyors kérdéseket is kap, mint a műsor minden vendége: A legutolsó, amit letöltött az iPod-jára, talán a KoRn legújabb albuma volt; ha nem bűvészkedne, akkor harcművész lenne; a titkos kedvenc tévéműsora pedig a ... mivel állandóan dolgozik, ennek a tévéműsornak a címét mondja :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése