2012. 08. 04.

LOYAL'Saturday 2012.07.28.


Shaquille O'Neal imádja a bűvészetet és már 3 videót is küldött Criss-nek. Az utolsó Criss szerint szemléletesebb vízenjárás volt, mint ahogy őt másoló fickó csinálja. Criss küld Shaq-nek egy videót, amiben sorra dobja a hárompontosokat - jöjjön Vegasba játszani egyet :)
Már három évesen is Mindfreak-függővé lehet válni - Sandra amíg nem találja meg a gépen a következő videót, a 3 éves Gabriel sírni kezd :D Milyen őrültséget tennének meg a rajongók, hogy bekerüljenek az adásba?
Augusztus 25-én indul a MagicPlace. Stu a Luxor BeLIEve színházának előcsarnokában táncversenyt rendezett a rajongóknak, a győztes találkozhatott Criss-szel. És akkor mi történik, ha Criss tesz egy sétát a csarnokban? A MagicPlace.com versenyének győztese részt vehet egy Strip feletti helikopteres utazáson, ingyen lakhat, ehet-ihat, és 3 bűvészshow-ra és Carrot Topra is VIP-jegyet kap.
Criss mexikói nyaralásáról és a reptéri ellenőrzés alatt történt kalandjáról mesél.
Rajongói kérdésekre válaszolva: Criss kedvenc trükkje a ... hát, ezt nem válaszolja meg, meg annyira jó a kissrác, viszont Nick-nek küldenek egy újfajta paklit. Ha Criss édesapja és Houdini is élne még Criss mit adna elő nekik? A BeLIEve-et. Hammie a színpadon még nem szerepelt, önálló előadáson dolgozik.
Az a rajongó nyerte meg azt, hogy részt vehet egy következő műsorban, aki cserébe leborotváltatná a haját (mivel így valakin segíthetne a felajánlott hajjal).
Bejön Criss édesanyja, Dimitra, aki elmondja, hogy a bátyját hívják Christophernek, ezért lett Criss neve is ez. A legrosszabb volt az összes veszélyes bemutató közül Criss élve eltemetését átélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése