2012. 06. 02.

Az igazi Amystika


Május 31-én Criss otthonában, a Serenity-ben zajlott a forgatás a június 9-i MagicPlace.com weboldal műsora számára. Lance Burton, Nathan Burton, Louie Anderson és talán Carrot Top és Flavor Flav is jelen lesz majd.

A medencés buli bikinis lányokkal és vízipisztolyokkal a MagicPlace indulását ünnepli. A vendégek megtekinthetik Criss 'Amystika' nevű, új dzsungelparadicsomát, amit a háza hegyoldali feléhez építtetett, hogy kiegészítse a Whimsical Way nevű "furcsa utat" a kertjében.
(Lásd a Serenity-ről szóló cikk.) A paradicsom tele van vízcsobogással, egyszarvú és egyéb lószoborral, kétszemélyes kiülővel, hintával és tűzrakó hellyel. Egy virágos-növényes trópusi oázis.

Criss: "Ahogy elkezdtük, egyre nagyobb és nagyobb méreteket öltött. Mostanra már önállóan növekedő dzsungel lett labirintusszerű utakkal."

A MagicPlace család Luke Dancy-vel és Stu Stone-nal azon dolgozik, hogy az átlagos bűvészoldal butikká változzon olyan exkluzív termékekre specializálódva, amelyek hívebben tükrözik azt, amit Criss a BeLIEve színpadán és a Mindfreak sorozatban megvalósít. 

Sean Fields bűvész 'Kinetica'-jával indul, ami minden gyűrűt -- akármilyen gyűrűt -- lebegtet, olyan hosszan röptet, ahogy az ember akarja, majd azután az ujjra ugrik.
Criss megmutatja a Baroque kártyapaklit is, egy gyönyörű rajzokkal ellátott kártyakészletet, amely kártyabűvölők számára készült.
Criss: "Egyszerűen végtelen az ezzel bemutatható trükkök száma."
Az antigravitációs kártya, a 21. század jojója országszerte 40 000 boltba érkezik meg, ugyanúgy, ahogyan a bestseller bűvészdoboz és a kellékek ezelőtt.

Criss: "Megbíztam Luke Dancy-t, egyesítse a bűvészvilág legragyogóbb elméit, hogy a legütősebb termékeket alkossák meg, amelyekhez valaha hozzá lehetett jutni, nagyszerű áron, és ő többet tett a beszállításnál."

A következő 12 hónapban a MagicPlace.com több, mint 24 exkluzív holmit fog megjelentetni.

"Mindegyik innovatív és megvan ahhoz az ereje, hogy a bűvészetben egy új sztenderdet állítson fel, kiegészítve a csodálatos lépésről-lépésre használati utasításokkal DVD-n, amelyeket a saját, több millió dolláros stúdiónkban gyártottuk. Felejthetetlen nyitóbuli lesz."

A netes adás tartalmazni fog egy bűvészversenyt is, amely győztese Las Vegasba utazhat, hogy tapasztalatokat gyűjtsön David Copperfield, Nathan Burton, Carrot Top és Criss Angel előadásai által, valamint a műsoraik után személyesen találkozhasson velük.

Criss: "És még csak a felszínt kezdtük el kapargatni."Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése