2012. 04. 08.

Criss Angel LOYAL'Saturday Live Video Chat 2012.03.28.


Rajongói kérdésekre válaszolva: Criss legszívesebben a gyerekkorába menne vissza, amikor még élt az édesapja és együtt töltötték az időt. Veszélyes mutatványairól és a Luxor feletti lebegésről beszél. A zuhany alatt nem szokott énekelni, hanem gondolkodik megoldásokon, új dolgok kidolgozásán és megvalósításán. Criss azt tanácsolja egy nagyon fiatal bűvészpalántának, aki olyan akar lenni egy nap, mint ő, hogy próbálja meg a saját személyiségét és stílusát kialakítani, hiszen minden ember egyedi és értékes és mást tud nyújtani a magából. Fiatal korában Criss eljárt az üdvhadsereghez, hogy felpróbáljon különböző ruhadarabokat, hogy kikísérletezze a stílusát, hogy milyen ruhával mit lehet sugallni.
Criss nem számított ekkora sikerre, mint amit elért, 18 évébe telt, mire idáig eljutott. Nagyon sok veszélyes mutatványa volt, nehéz egyet kiemelni. Nagyon szereti a zenét, sokat hallgatja és nagyon inspiráló a számára, és szeretne megint együttesben zenélni, ha lesz rá ideje, akkor nincs kizárva. Ha egy kérdést feltehetne Houdininek, mi lenne az? Criss a következőket mondja: megkérdezné tőle, mit gondol a bűvészet jövőjéről; miért nem ment orvoshoz; mit gondol a riválisairól? Érdekes dolog a bűvészet, mert más művészszakmában, pl. a színészetben nincs ilyen egymásra mutogatás, nem hiszi, hogy Matt Damon negatívan nyilatkozna Brad Pittről. Van köztük egyfajta bajtársiasság. A bűvészet más, mert csak kevesen vannak igazán csúcson, emlékszik, amikor feltörekvő bűvész volt, hihetetlen támogatást kapott a többi amatőr bűvésztől. Mihelyt eljutott a csúcsra, olyan volt, mintha neheztelnének rá. Houdinivel is megesett, hogy más bűvészek az övére ragasztották a plakátjukat. A lényeg, hogy mindenki próbáljon egyedi lenni, a követéssel nincsen semmi gond, de senki ne utánozzon egy az egyben másokat, mint ahogy őt egy másik országban utánozzák - 13 trükkjét látta a 30, vagy 60 perces műsorban ... Ha az egy általános trükk, akkor más tészta, de ha valaki olyan dolgot tesz bele a műsorába, amit Criss megcsinált és olyan nagy nézettsége van a YouTube-on, és ha ráadásul még ugyanúgy is pózol hozzá és nem az ő saját anyaga ... az olyan, hogy "haver, ez most komoly?!" De szerencsére nagyon sok eredeti dolgot előadó bűvész van, aki emeli ennek a művészetfajtának a színvonalát és elhomályosítja a negatív dolgokat.

Nagyon fontos, hogy az ember higgyen magában és szeresse magát, még akkor is, ha más nem hisz benne. Criss azt mondja, ő nem különb, vagy jobb másoknál, csak kidolgozta a belét. Eszébe jutott édesapja tanácsa is azzal kapcsolatban, milyen emberek társaságát keresse.
Elmondja, milyen érzés minden este színpadra állni, és hogy bármi baja van, mihelyt kiáll a nézők elé, rögtön elfelejti azokat.
Kedvenc műsora Vegasban a Cirque du Soleil-től az 'O'.
Arra a kérdésre nem válaszol, hogy a jobb kezének ujjain mit jelentenek a tetovált betűk; amikor ő felnőtt, még nem volt minden válasz egy gombnyomásnyira, el kellett menni a könyvtárba és a bűvészboltba, hogy az ember rátaláljon. A válaszoknak sokkal nagyobb értékük volt, mert meg kellett dolgozni értük.
Criss egy női bűvésznek ad tanácsot. Anélkül nem lehet fejlődni, hogy az ember hibákat követne el, nem kell félni tőlük.
A MagicSession egy olyan online hely lesz, ahol a bűvészek összejöhetnek és tapasztalatot cserélhetnek. Criss hálából és a bűvészet iránti szeretetből vissza akar valamit adni a közösségnek, hogy segítse a többi bűvészt, hogy olyan jóvá váljanak, amilyenné akarnak.
Criss akkor szenvedett sérülést a szájába vett borotvapengéktől, amikor szüleivel együtt Brooke Shields házában lépett fel egy party-n New Jersey-ben. További sérüléseiről is beszél. Nincs ideje műtétre, meg az azzal járó időkiesésre a pihenési időszak alatt, ezért egyelőre olyan gyakorlatokat végez, amivel az izmot próbálja a sérült terület köré építeni.
Kedvenc étele a pizza, szereti a csokis sütit, mindenféle zenét szeret, amit jelenleg kiemel az a Korn legújabb albuma, sportban szereti a UFC-t, a vegyes harcművészetet. A pizzával az a gond, hogy felfújódik tőle az ember, csak egyszer ehet egy héten, vasárnap szokta magát kényeztetni, akkor nassol, de a hét többi napján odafigyel az étkezésére és amikor tud, edz.
Az ötletei úgy születnek, hogy megálmodja őket, ilyenkor nem szab határ az álmodozásnak, elképzeli, amit látni szeretne nézőként. Aztán elkezd azon gondolkodni, hogyan tudná megvalósítani. Lerajzolja, aztán elkezdődnek a nagyon olcsó, miniatűrökkel, babákkal, szigetelőszalaggal megvalósított tesztek. Valamikor kevés időt vesz igénybe, van, amikor akár éveket is - mint például az új lebegés illúzió, ami be fog kerülni a BeLIEve-be.
A legnagyobb kópéságot Mateóval csinálta, aki előadás előtt tetőtől-talpig púderes lett.
Melyik állattal tud leginkább azonosulni? A macskával. Pontosan tudja, mit gondol Hammie, mert olyan neki a macska, mintha a gyereke lenne; a munkatársai is meg tudják erősíteni, hogy amikor Criss igazán be van pöccenve, tigris, vagy párduc módjára viselkedik :D Volt egy Fate nevű macskája is, akit örökbe fogadott, de nagyon beteg volt már. Mindenkit arra buzdít, inkább fogadjon örökbe, ha állatot akar.
Elmondja, hogy a közönség reakciói alapján dönti el, mi maradjon bent az előadásban, és mi kerüljön ki belőle. Ha nem fertőzte volna meg gyerekkorában a bűvészet, akkor talán harcművész lenne, vagy nyomozó, a tévében szereti ezeket nézni; gyerekként évekig dobolt is. 

----------------------------------------------------------------------------------

Criss ezután Nathan Burton barátjával beszélget, akit többek között a sikeres bűvészműsor titkáról is kérdez.
Kiderül, hogy valóban Criss az, aki üzen a Twitteren, általában a fürdőszobában és a BeLIEve előadás utáni hazaúton szokott twitterezni :)
Criss szeme megsérült, ezért van rajta napszemüveg. Egy rágóautomata van mögötte, eddig a házában volt, de bekerül a BeLIEve színház előcsarnokába, és minden pénz, amit beledobnak, Criss gyerekalapítványának fog menni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése