2013. 03. 21.

LOYAL'Saturday 2013.03.16.


Szent Patrik napi adás. Criss visszaemlékezik egy Kevin nevű, hétfőn rákban elhunyt gyerekre és felhívja ismételten a figyelmet arra, hogy mennyivel kevesebb pénz jut a többi gyerekbetegségekhez képest a rákban szenvedők megsegítésére. Stu Stone ismét egy versenyt hirdetett meg, a győztes találkozhatott előadás után Criss-szel. 
Utána jött az új Jim Carrey film témaként: vajon Jim karakterét Criss inspirálta? Stu szerepel egy horrorfilmben, egy 17 éves diákot játszik :) Bejön Nathan Burton bűvész, aki arról beszél a Burt Wonderstone filmmel kapcsolatban, hogy Criss ágya is látható benne. Amúgy összességében egy 10-es skálán 7-est adna a filmnek. Tom Green színész-komikussal és Carrot Toppal tervezi Criss megnézni a filmet. Ezután a vendég egy igazi legenda, a bűvész Michael Ammar, aki Criss új sorozatának munkálataiban is rész vesz. 
Criss egy rajongói kérdés miatt a madáridomításról beszél. Aztán a BeLIEve-ben az egyik táncos, Sheila kettévágására terelődik a szó, nemrég meg is sérült a nő, elég veszélyes a mutatvány. 
Criss kedvenc édességeiről beszél, aztán egy nagy bejelentést tesz: az új sorozathoz meg fog jelenni egy új dala, klippel együtt. A műfaját tekintve R'n'B, hip-hop, rock keveréke dubsteppel. Címe: "How I Feel".
Egy rajongó, Maddison megköszönte Criss-nek a hátrányos helyzetűek és a speciális olimpia támogatását. Criss dedikált neki egy bűvészdobozt és egy fotót.
Az új sorozatának még nincsen neve, három közül fog választani és hivatalos bejelentés lesz a Spike TV-vel közösen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése