2011. 10. 27.

BeLIEve 3. évforduló

Október 31-én lesz 3 éve, hogy elindult a Cirque du Soleil-jel közös show, a BeLIEve. | Robin Leach cikke nyomán | 2011.10.26.

Criss: "Sok minden történt az elmúlt 36 hónapban, és messzire jutottunk. Már három éve -- most már csak további hét év van hátra az első szerződésből!"

Criss elmondta, hogy egy csodálatos utazás volt, és minden esti előadás olyan neki, mint amilyen a megnyitó volt. Nagyon büszke arra, hogy megvolt az 1000. show is, és most már 1300-nál jár. A mai nap során elrepül Chicagóba, hogy jelen legyen Rosie O'Donnell Halloween show-jában, ami hétfőn kerül adásba. A közönség minden tagja megkapja majd a Criss Angel Magic Kit nevű bűvészdobozát, amely Észak-Amerika 40 000 boltjában jelenleg bestseller.

A kezdeti, vegyes kritikákat kapott BeLIEve show-t Criss teljesen átalakította, ő írta és rendezte az új változatot, amely a Newsweek értesülései szerint az elmúlt 12 hónapban 150 milliós bevételt hozott az eladott jegyek alapján. Ez hatalmas eredmény, minden este többet ad el, mint bármelyik másik bűvészműsor Amerikában.


"Nem csak javítgattuk, hanem felnőttünk hozzá," mondta Criss. "Csodaszépen fejlődött, és annyira hálás vagyok mindenkinek. Ebben a gazdasági helyzetben ténylegesen követjük azt a vezérelvet, hogy minden rajongó úgy távozzon, hogy többet kapott, mint amennyit a pénzéért várt. Még mindig szenvedélyt érzek aziránt, amit minden este előadunk."

Oprah Winfrey show-jában eddig három alkalommal szerepelt Criss, Oprah szerint a BeLIEve "A legjobb, a legjobb, a legjobb!" Még néhányat megemlítünk azok közül az ismert emberek közül, akik az előadás rajongóivá váltak: José Canseco, Ke$ha, Gary Oldman, Korn, Salt'N'Pepa, Gene Simmons, Chris Bosh, Jennifer Lopez, Venus Williams, Ice T és Coco, valamint David Hasselhoff.

A színfalak mögött Ria Martens művészeti vezető elmagyarázta, mi rejlik a show sikere mögött: "Mióta létrejött a műsor, azóta teljes átalakuláson esett keresztül. Criss hihetetlen munkaerő volt -- nagyon elhivatott, szenvedélyes és pörgős, és nagyszerű munkamorálja van. A művészek az alkotás és a véglegesítés közben sok változáson mentek keresztül, és most megtalálták a helyüket."

Tony Roan gyártásvezető hozzátette: "80 százalékkal több illúziót adtunk a műsorhoz. Most már, működés közben, az előadások nagyon kiegyensúlyozottan mennek. A stábot leteszteltük, és erőteljesen együttműködő csapatnak bizonyult."

Peewee Steelsmith az illúziókért felelős részlegből egyetért: "Criss állandóan alkot. Soha nem lassít le. Mindig valami újat akar hozzátenni. Mindenkit magával ragad kreatív módon és fizikailag is."

A jegyárban benne foglaltatik egy VIP Vault Tour, amelynek során a vendégek beléphetnek az előadás előtt a színházba és megnézhetik a motorkerékpárjaiból és egyéb emléktárgyaiból álló kiállítást. Az évforduló megünneplésének alkalmából Criss rendez egy közönségtalálkozót is 100 fő részére, a pénteki második előadás után. A rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy az új, Believe című tévésorozat reklámfilmjében benne legyenek; Criss posztereket is fog dedikálni.

Az információk szerint a műsorban szereplő tűz valódi, az előadásban minden évben 14 000 tűzijátékbombát lőnek el. 3900 font (kb. 1,8 kg) Mylar-konfettit használtak el az elmúlt három év során, plusz 3000 fontnyi (kb. 1,4 kg) fehér szerpentint.

Criss: "A magán- és a szakmai életemben minden fantasztikus. Minden este meg vagyok áldva, hogy azt tehetem, amit szeretek. Olyan messziről is jönnek rajongók, mint Európa, Oroszország, Japán és Kanada. "

"Most, hat évadnyi Mindfreakkel a hátunk mögött, megígérem, nemsokára lesznek hírek az új tévés projektemmel kapcsolatban, jól haladunk a tárgyalásokkal."

Criss most sem pihen, már tervezi az új illúziót a BeLIEve előadáshoz, egy vadonatúj lebegést, amelyet jövő év elején fog bemutatni.

"Ez a legkifinomultabb lebegés, amelyet megkíséreltek, technikai és prezentációs szempontból is. Még egy bűvész sem levitált így soha. Még fejlesztés alatt van, de már annyi éve játszadozom ezzel a gondolattal, a múltbeli és a jövőbeli bűvészetet használjuk fel benne, bizonyos technikai újításokkal. Teljesen szabadon lesz, nagyon izgalmas lesz, és a nézők közül minden este valaki a székéről felemelkedik és elkezd lebegni velem együtt."Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése