2011. 07. 02.

Criss és Perez ...

Lehet, hogy elássa a csatabárdot Criss és az online pletykakirály, Perez Hilton. Tegnap este a Bellagióban a The Bank szórakozóhelyen találkoztak, hogy elrendezzék a dolgokat. (Dióhéjban: Perez egyszer ott ült a nézőtéren és folyamatosan szidta Criss-t úgy, hogy kiírta Twitterre az előadás alatt a megjegyzéseit - Criss pedig "szép" szavakkal köszöntötte őt a színpadról.)

Az egész békülési folyamat azzal indult, hogy Criss a Kats with the Dish rádióműsorban pénteken ezt mondta: "Még soha nem találkoztam nyíltan a pasassal, és lehet, hogy a legkedvesebb fickó a világon és lehet, hogy ez a mantrája, a módszere, hogy olvassák a weboldalát. De folyamatosan szidott és sok más hírességet is egy időre ... Amikor eljött arra az előadásra, tudtam, hogy ott ül a nézőtéren, és ki akartam menni a show után, hogy találkozzak vele, beszélgessek vele és megpróbáljak összehaverkodni vele. De amikor lezajlott ez az egész az előadás alatt, amiről én úgy gondolom, hogy hihetetlenül udvariatlan volt, a show végén azt gondoltam, hadd kapjon egy kis ízelítőt a saját módszeréből. De amit észrevettem ... nem akarok lealacsonyodni az ocsmánysághoz és a hülyeséghez ... Felvette a pólómat egy premieren. De Perez, Isten áldjon. Ha ezt hallgatod, hívj fel."


Perez hallotta, üzent Criss-nek Twitteren és oda-vissza üzengetések nyomán megegyeztek, hogy félreteszik a sérelmeiket és találkoznak egymással.

Criss-nek tegnap előadás után teljesítenie kellett az ígéretét, hogy elmegy az idei Miss USA, Rima Fakih társaságában Eva Longoria Eve Nightclub nevű szórakozóhelyére a Crystalsba, az MGM CityCenterbe, ahol az amerikai szépségkirálynő rendezi a július 4-i hétvégét. A bokszoló Floyd Mayweather Jr. is jelen lesz ma este.

Közben Criss bátyja J.D., két év munka után sikeresen rendbe hozott négy veterán autót -- egy 1957-es, egy 1966-os, egy 1969-es Corvette-et, és egy 1957-es nyitható tetejű Bel Airt. Már 30 éve nem lehetett látni ilyeneket, és az '57-es Corvette-ből csak négy darab készült.
J.D. imádja a régi kocsikat és még mindig megvan az a '69-es Corvette-je, amit a szülei 1977-ben vettek neki, mert jól tanult az iskolában. Az autófelújítást abbahagyta 1981-ben, hogy segítsen Criss-nek karrierje elindításában. Amikor a BeLIEve elindult, visszatért ehhez a hobbijához.
36 régi járműve van és múlt héten a pennsylvaniai Carlisle Car Show GM Nationals rendezvényén mutatta be őket. J.D. a Full Throttle magazin címlapján is szerepelt már, nyomon követték, ahogyan a fent említett négy autón dolgozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése