2011. 05. 13.

BeLIEve - káprázatos új illúziók

Robin Leach írása nyomán

Criss nagyon büszke arra, hogy a sok szempontból megújított BeLIEve show sorra kapja a hírességektől, a nézőktől és a kritikusoktól egyaránt az elismerő szavakat. Erre a műsorra kel el a legtöbb jegy a világon, minden este 3068 darab.

"Az egész show vadonatúj, százszázalékos a változtatás," mondta Criss Robin Leach-nek. "Öt százaléka sem maradt meg az eredeti változatnak. Az elejétől kezdtem, a vázlatírástól egészen a rendezésig, az MGM Luxor és a Cirque csodálatos támogatásával. Most 40 illúziót tartalmaz a hihetetlenül szórakoztató show, és ezeket az illúziókat sehol máshol nem lehet látni a világon. Az emberek azt akarják látni élőben, amit a Mindfreakben csináltam, szóval sok Mindfreakben látható illúziót építettünk bele, de a BeLIEve ennél is tovább megy és egy másik oldalamat is megmutatja. Lenyűgöző, szexi, vicces, ijesztő, veszélyes, izgalmas és, ami a legfontosabb, egy élmény -- egy jó, vidám időtöltés mindenkinek. Imádom előadni ezt a show-t!"

A Cirque hivatalos képviselői azt mondták Robin Leach-nek, hogy a műsor új arculata és a legújabb illúzió -- a The Phenom, amelynek során egy néző által kiválasztott motorkerékpár azonnal megjelenik a színpadon -- "minden képzeletet felülmúl." Káprázatos, amit Criss véghezvitt. Valóban figyelemre méltó, és már régen kimeríti a "jó" kategóriát, egészen briliáns és túlszárnyalja mindazt, amit idáig gondoltak, hogy meg tud alkotni és elő tud adni. "A nézőink teljesen le vannak taglózva attól, amit látnak."

Jónéhány kemény kritikus is lelkesedik a BeLIEve-ért; The Toronto Star: "Jelenleg ez a legizgalmasabb dolog Vegas színpadán! Totál ütős illúziók ... lélegzetelállítóan izgalmas."
Alex Beifield, a BBC kritikusa a héten így írt róla: "A+ kategóriás. Messzemenően a leglátványosabb és leglenyűgözőbb show Vegasban -- és én az összes többi show-t is láttam."

Criss: "Büszke vagyok arra, hogy képesek voltunk megváltoztatni a show felfogását. De nem állok meg itt. Még mindig új dolgokon és illúziókon dolgozom. Most egy vadonatúj lebegésen, amit már évek óta fejlesztek; őrületes lesz, de ennél többet még nem mondhatok. A BeLIEve egy élő organizmus, amely állandóan változik és fejlődik. Imádom, hogy új illúziókat fejleszthetünk ki, és hogy fejlődhet a műsor, és fog is egészen a legutolsó előadásomig. Végül is, a legjobb akarok lenni, aki csak lehetek, és a legszórakoztatóbb élményt nyújtani a közönségnek és a hűséges rajongóimnak világszerte, ők a legjobbak!"
A legutóbb hozzáadott illúzió lenyűgözi a közönséget. "Több, mint tíz motorkerékpár van kiállítva az előcsarnokban. Mindegyik szerepelt a Mindfreakben. Az egyedi gyártású motorok között ott a The Skeleton, a The Phantom, a The OCC Bike és a The Phenom. Bedobok egy pólót a közönség közé, aztán aki elkapja, tovább dobja, szóval így teljesen véletlenszerűen választjuk ki azt, aki feljön a színpadra. Hangosan kiáltja az egyik, általa választott motor nevét, és azon nyomban, lehetetlen módon, a motor egy másodperc töredéke alatt ott terem mellette a színpadon. Az emberek sietnek kifelé, hogy megnézzék, kint van-e a motor a kiállításon, és egészen bizonyos, hogy nincsen ott!"

Criss-nek még két projekt van a tarsolyában, az egyik a Mindfreak sorozattal kapcsolatos, a másik pedig a MagicPlace.com indulása lesz ezen a nyáron, amely a Magic Broadcasting Network indulása is egyben. Hetente 13 műsor lesz rajta látható, minden bűvészet iránt érdeklődőnek. Siegfried & Roy, Jeff McBride, Lance Burton és még sokan mások is vettek már fel anyagot a weboldal számára.

"Minden megtalálható majd itt, ami a bűvészettel kapcsolatos, és ingyenes lesz," mondta Criss.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése