2010. 12. 21.

1 millió értékű adomány

És még nincs vége az adományoknak; Criss a Make-A-Wish Alapítvány és a Boys & Girls Clubs of America nevű szervezeteket segítette.
A frissen megjelent bűvészdobozából 1 millió dollár értékben, azaz összesen 150 000 darabot adott a gyerekeknek, és elindította az online Magic Jam Initiative nevű szervezetet.

Criss: "Azt hiszem, valóban fel tudjuk használni a bűvészetet, ahogyan eddig még senki, azért, hogy inspiráljuk ezeket a gyerekeket; hogy segítsük megerősíteni az önbizalmukat, és segítsük a szociális készségük fejlődését. Ez egy nemzeti törekvés, nem csak itt Las Vegasban érvényes. Tudom, hogy valódi kedvtelést tudunk nekik kínálni."

Január végétől kezdve minden szombat délután 16:30-kor Criss online lesz a hivatalos oldalán mindkét szervezet gyerekei számára (és mások számára is), hogy bűvésztrükköket tanulhassanak, problémákat oldjanak meg és sikerélményeket szerezzenek.

Criss: "Az elmúlt év a legvadabb álmaimat is túlszárnyalta. Nagyon áldott vagyok. Valami különlegeset akartam tenni. A bűvészkészlet, amit az IdeaVillage-dzsel társulva hoztunk létre,  rendkívüli siker 40 000 boltban amerikaszerte. A hozzá forgatott tévéreklám elképesztő sikert generált - hihetetlen. Szóval, mi is lehetne jobb mód arra, hogy visszaadjak valamit mindebből, különösen az ünnepek előtti időszakban. Ez a jó időszak, és úgy gondoljuk, a bűvészdoboz mindenkinek nyerő ajándék lesz."
Egy dolog valamit csak úgy elajándékozni, de az már egy másik dolog, ha egy teljes programot csinálunk nekik, rendszeres jelenléttel a weboldalon. Képesek leszünk ezeknek a gyerekeknek megtanítani dolgokat, különösen a saját személyiségükkel és a tanulási folyamattal kapcsolatban, egy rajongói és varietéműsor formájában."

Criss azt tervezi, hogy a világ legnagyobb bűvészeit nyeri meg az ügynek, hogy hetente csatlakozzanak hozzá az online akadémián, köztük a Las Vegas-i Siegfried és Roy duót és Jeff McBride-ot, akik már ígéretet is tettek támogatásukról.

Criss: "Nagyon jó szórakozás lesz, de egyben segítő és nevelő jellegű is. A bűvészet a szórakoztatóipar legrégebbi részét képezi. Most egy előre meghatározott célú eszköz ahhoz, hogy kialakítsa egy gyermek magabiztosságát. A bűvészet egy különleges része sok előadó életének, többek között Steve Martinénak és a néhai Johnny Carsonénak is. A Make-A-Wish és a Boys & Girls Club gyerekeinek is ugyanilyen lehetőségük és előnyük lesz belőle."

Criss december 19-én a születésnapját az XS-ben ünnepelte.

Ma, december 21-én pedig a Boys & Girls Clubban lesz, hogy hivatalos bejelentést tegyen, és először adományozzon a szervezetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése