2010. 10. 26.

Criss a Lopez Tonight-ban (10.25.)


Tegnap este volt Criss a talkshow vendége, bemutatta a BeLIEve-ben is látható borotvapengés illúziójának egyik új változatát, aztán George rákérdezett, mi történt Criss szemével. Criss az egyik kényszerzubbonyos szabadulás közben ütötte be, azért véres. Houdini annak idején 5 perc alatt szabadult ki, Criss az előadásában 30 másodperc alatt próbálja meg véghezvinni. Ja, és valódi, kórházakban is használatos kényszerzubbonyokról van szó, Criss a gyártó cégtől szerzi be őket. Rögtön jön is a téma a sérülésekkel kapcsolatban, Criss megmutatja azt a bizonyos képet arról a borotva okozta sérülésről, ami a '90-es évek elején Brooke Shields házában történt. Mindenki azt hitte, hogy a show része a művér, csak Brooke édesanyja kapcsolt, Criss a kórházban kötött ki.
Szóba kerül természetesen a bűvészdoboz is, nagy visítás tör ki a nézők körében, amikor megtudják, hogy mindegyikük kap ajándékba egyet. Be is mutat Criss egy egyszerű, színkitalálós trükköt, George megereszt egy "milyen szép férfi vagy" beszólást Criss-nek. Visítás követi természetesen :D

* Hol is van a videó vége? A hosszú verziót eltávolították szerzői jogok megsértése miatt, de visszajövök ehhez a bejegyzéshez, hogy átszerkesszem, mihelyt felkerül Lopez hivatalos csatornájára - mivel onnan már nem valószínű, hogy eltávolítják majd. Ha nem teszik fel, megpróbálok trükközni egyet  valahogy, ugyanis nekem megvan, még időben leszedtem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése