2010. 11. 08.

Criss Angel valóban angyal

Írta: Chad Clinton Freeman | Forrás | Kapcsolódó bejegyzés videóval itt! |

Az embereknek abba kellene hagyniuk a Criss Angellel szembeni arcátlankodást.

Angel nemrég azzal került a pletykák kereszttüzébe, hogy állítólag kirúgatott a party-járól néhány bűvésztársat. Állandóan efféle dolgokat lehet hallani Criss Angellel kapcsolatban, és a végén már sokan el is hiszik. Úgy tűnik, a történet nem is volt igaz. Néhány újságíró pár nappal később meg is cáfolta a híreket. Mások nem tették. Azt hiszem, a sztorit a bűvészek találták ki, hogy reklámot csapjanak maguk körül, és akik megírták, még csak utána sem jártak, mivel bármilyen hír, amely Criss Angelt negatív színben tünteti fel, jól jön a reflektorfénybe kerüléshez.

Mindennek tetejében, Criss Angel nemrég megjelent az első "Owareness" nevű, a Women's Cancer Center of Nevada által szervezett eseményen, amely a petefészekrákra hívja fel a figyelmet.

Azt gondoltam magamban, vajon mennyire lehet rossz egy olyan fickó, aki időt szakít egy ilyen jó ügyre? Nos, hallottam a beszédét az "Owareness"-en, találkoztam vele, láttam, hogyan bánik a rajongóival, és mostanra már el sem tudom mondani, mennyire le vagyok nyűgözve tőle.

"Úgy érzem, embertársaimmal együtt nekem is kötelességem segíteni másokon, legyenek azok gyerekek, nők, férfiak; bárki, akinek szüksége van rá. Hacsak egy kis porszemnyit is segíteni tudok valakinek, már megérte itt lennem."

Azoknak, akik nem tudják: Criss Angel nagyon elfoglalt ember. A Las Vegas Stripen a BeLIEve című előadása minden este kétszer, 19.00-kor és 21.30-kor kezdődik, keddtől-szombatig. Plusz a Mindfreak tévéműsora az A&E-n éppen lezárult a hatodik évaddal. Csupán egy hete indult hódító útjára a Mindfreak Magic Platinum Kit nevű bűvészdoboza, amely a karácsonyi időszakra 40 ezer bolt polcaira lesz kitéve Észak-Amerikában.

De még mindig jutott ideje arra, hogy beszédet mondjon egy petefészekrák elleni eseményen és segítse felhívni a betegségre a figyelmet? A fickónak nincs ideje, és ennek ellenére megjelenik egy eseményen, hogy pénzt adományozzon?

Criss, egy szent vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése