2009. 12. 22.

Criss születésnapja


December 19-i képek, Criss 42. születésnapja. | Fotók itt |

A torta 4 láb (=1,2 m) magas volt, 18 órába telt megsütni és összeállítani, és az utolsó pillanatban az eredeti nyúlfigura feje leesett és darabokra hullott. Szerencsére a szakácsok felkészültek voltak, mert volt tartalékban még egy. Gyorsan feltették rá, pillanatokkal azelőtt, mielőtt kigurították volna az egészet a színpadra. Minden néző kapott a tortából, ahogy arról szó volt. Természetesen Criss családtagjai és barátai is ott voltak.
Számára váratlanul, az előadás végén a rajongók is felmentek a színpadra, hogy megajándékozzák. "Őszintén meg vagyok hatva. Erre nem számítottam." mondta Criss. Egy rajongójától kézzel készített medált kapott.

A Luxor főnökei az öltözőjében várták, ahol kapott tőlük egy csodálatos Baccarat kristály jegesvödröt. Criss rögtön ki is talált egy illúziót, hogyan lehet megtölteni aranyhallal.

De volt még egy hátra, a legnagyobb meglepetés: a születésnapjára meghozták neki a legelső példányt a januárban megjelenő bűvészdobozából. 500 trükköt tartalmaz, 59 dollár lesz az ára, a tévés kampány jövő év elején kezdődik.

"Ez a legteljesebb bűvészmunka, amit csak el lehet képzelni. A Mindfreak 97 országban sikeres, ezért külföldön is meg fogjuk jelentetni." 


A Mindfreak 6. évadát áprilisban kezdi forgatni, a BeLIEve új illúzióit márciustól lehet látni az előadásban.

"Éjt nappallá téve dolgoztunk, de végre mindennel elkészültünk a BeLIEve-hez. A műsorrend az öltözőmben mindenhol ott van kis cetliken. A próbák jól zajlottak, annak ellenére, hogy van némi húzódásom és izomszakadásom a 18 órás napi munkafolyamat eredményeképpen. Most már tudjuk a végleges időbeosztást, így elkezdhetjük a Mindfreak következő évadának előkészületeit."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése