2009. 06. 14.

Big Bear Choppers forgatás


Június 7-én Big Bear Choppers forgatás volt. Criss megkapta a három, rendelésre készült egyedi motorját is, egyik a Mindfreak 5. évadban látható lesz.
A BigBearGrizzly oldaláról: Criss június 7-én érkezett a motorgyárhoz, a Fox Farm Roadra. Annak ellenére, hogy az esemény publikus volt, a szervezők nem számítottak a Criss népszerűsége miatti tömegre. Legalábbis ekkorára nem. :)

Itt egy reklámfotó a Bikernet-ről is.


"Erre nem számítottunk,"  mondta Andy Meadors, a Big Bear Choppers marketing-igazgatója. Sietve kellett kordonokat felállítani a tömeg miattt, hogy helyet biztosítsanak Criss és csapata számára.


A Big Bears Choppers motormanufaktúra tulajdonosa, az Alsop házaspár, Kevin és Mona ezzel a három motorral együtt már összesen hatot készített Criss számára.

A rajongók 9:30 körültől kezdtek gyülekezni a helyszínen. Criss és csapata 13:00 órakor érkezett meg. Kedvesen üdvözölte a rajongókat, majd elmondta nekik, hogy előbb forgatniuk kell és vannak még más  kötelezettségeik is.

 Criss egy ajándékot is kapott a házaspártól - egy helyi művész és üzlettulajdonos, Jeanne Antes készített neki egy mozaikot, amely Criss egyedülálló stílusát ábrázolja. | Fotók

A rengeteg rajongó türelmesen várakozott, amíg Criss ki nem ült, hogy aláírásokat osztogasson. Időt szakított arra, hogy minden rajongónak megköszönje a részvételt, és fotózkodott is velük. A Big Bear Lake-i Nigel Holland kapott tőle egy dedikált pólót - a srác agytumorban szenved.

A Motorcycle-USA beszámolója szerint:

"Wow, wow, wow," ennyit tudott Criss mondani, amikor leleplezték a hivatalos Mindfreak 5. évad motort. Ki lesz állítva majd a Luxorban. "Ha a batmobil chopper lenne, éppen így nézne ki, mint ez itt," mondta Criss.

Criss egy olyan motort is akart, amelyik a BeLIEve előadását idézi.

"Ez pazar; ez egy műalkotás. Minden motorja elképesztő műalkotás, de ez itt valóban megragadja a show lényegét," mondta Criss.

A harmadik, nem a kiállításra, hanem használatra szánt motor; a lángnyelvek és a festés az AggressiveDesigns munkája.

Criss olyan volt, mint egy gyerek karácsonykor, Kevin Alsop viccelődve kérdezte tőle: "Szar dolog a szabadnapodon choppert kapni, mi?"

Dru képei, thank you Dru! :-) A fórumtopik itt látható.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése