2008. 11. 01.

Criss és Holly felvállalta a románcát


Criss Angel és Holly Madison a BeLIEve premierjének fekete szőnyegén vállalta fel hivatalosan, hogy együtt van. Holly az előadást Criss családtagjaival nézte.
Criss ezt mondta Robin Leachnek: "Ez életem egyik legkülönlegesebb estéje. Nem is tudnék Holly-nál kívül-belül gyönyörűbb, különlegesebb személyt elképzelni, akivel együtt tölthetném."

A pár az utóbbi nyolc hónapban rejtőzködni próbált a sajtó elől, Robin pedig megígérte Criss-nek a Media Day sajtótájékoztató alatt, hogy a premierig nem hozza nyilvánosságra a dolgot. Itt van erről a videó, "Csodálatos olyan különleges és hihetetlen lánnyal tölteni életemnek ezt a különleges, hihetetlen estéjét, mint amilyen Holly Madison."

Holly, amióta 7 év után szakított a Playboy-király Hugh Hefnerrel, randizni kezdett Criss-szel; ennek már majdnem 3 hónapja. Criss elmondta, hogy ez nem reklámfogás, hanem igazi kettejük között.
Az elmúlt két évben Criss-t sok mindenkivel összeboronálta a média, Pamela Andersontól kezdve Britney Spears-szen át Cameron Diazig. A sajtóhíresztelések ellenére ezek vagy munkaügyben zajló találkák, vagy baráti kapcsolatok voltak. Ezúttal romantikus kapcsolatról van szó, Criss még a show forgatókönyvébe is beleillesztette Holly nevét, és kedden, amikor Holly először nézte meg a tesztelőadást, ki is kiáltotta a nézők közé a nevét.

Holly könnyed, nyílt viselkedése; melegszívű, barátságos személyisége; őszintesége és rátermettsége nemcsak Criss-t, hanem Criss édesanyját és nagynénjét is magával ragadta.

Criss azt mondta kedden: "Ez nagyszerű. Nagyszerűen érezzük magunkat együtt. Nagyon jó érzés, és mindkettőnk számára jókor jött. Mi csak rögtönöztünk és minden jól sikerült."

/Forrás/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése